Direct naar inhoud
Spreekuur Wijkbeheerder

Spreekuur Wijkbeheerder

Graag stel ik mij aan u voor. Sinds 1 februari 2023 ben ik bij Woonservice IJsselland aangesteld als Wijkbeheerder. Mijn naam is Ronald Artz.

Ik ben het aanspreekpunt voor onze huurders voor een veilige, schone en groene buurt en blijf graag op de hoogte van wat er in onze buurten speelt.

Mocht het nodig zijn dan spreek ik bewoners aan op het onderhoud van de tuinen of gemeenschappelijke ruimten. Ook help ik graag bij vraagstukken zoals beginnende overlast.

Graag kom ik met u in contact om samen de straat of woongebouw veiliger, groener en/of schoner te maken. Hiervoor houd ik 1x in de twee weken op de oneven weken op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur spreekuur in het speeltuingebouw Kindervreugd.

Tijdens deze donderdagen, maar ook op de donderdagen in de even weken, is er van 9.30 uur tot 12.00 uur ook inloop in de Huiskamer van de stad, Deze ochtenden zijn ook bij Speeltuingebouw Kindervreugd aan de Marijkelaan 1. Tijdens deze ochtenden is er een vrije inloop om elkaar te ontmoeten onder het genot van kopje koffie of thee, gezellig bij te kletsen of om samen een spelletje te doen.

Zien wij u op donderdagochtend?

Naar top