Actueel

Persbericht - Barbecue in huis oorzaak koolmonoxidevergiftiging Doesburg

  • 13-09-2019

Geachte huurders en bezoekers van onze website, Woonservice IJsselland heeft naar aanleiding van de berichtgeving in de media tijdens de laatste dagen een persbericht opgesteld en uitgestuurd. Wij willen hiermee duidelijkheid geven en waar nodig onze betrouwbaarheid en onze goede naam herstellen. Namens Woonservice IJsselland, Saskia Hakstege Directeur Bestuurder

Lees meer

Onderhoud achterpaden

  • 01-08-2019

Bij veel van onze woningen ligt er achter- of aan de zijkant van de woning een pad. Ook bij appartementencomplexen kan dit het geval zijn.

Lees meer

Tevredenheidsonderzoek

  • 17-06-2019

Alle huurders van Woonservice IJsselland ontvangen half juni een brief over een tevredenheidsonderzoek. Daarin nodigen wij huurders uit om een digitale vragenlijst in te vullen. Bewoners van Grotenhuys en de Maartenshof ontvangen deze lijst op papier.

Lees meer

Maatschappelijke visitatie

  • 17-06-2019

Onze woningcorporatie laat zich dit jaar visiteren. Volgens de Woningwet zijn alle woningcorporaties dit een keer per vier jaar verplicht

Lees meer

Huurdersplatform zoekt nieuwe leden

  • 03-06-2019

Het Huurdersplatform behartigt de belangen van onze huurders. Zij denkt mee in het beleid en adviseert over praktische zaken. Het is belangrijk dat alle wijken in Doesburg vertegenwoordigd worden in het platform.

Lees meer