Direct naar inhoud
WIJ start eigen onderzoek naar vocht- en schimmelklachten

WIJ start eigen onderzoek naar vocht- en schimmelklachten

Op 13 maart 2024 ontvingen wij uit handen van de SP een rapport met klachten over onder andere vocht en schimmel in de flats aan de Koppelweg en Goudenregenstraat. In het rapport staan geen namen en adressen genoemd waar de klachten zich voordoen.

Wij vinden het erg vervelend dat huurders last hebben van vocht en schimmel. We hebben de klachten ter harte genomen en elke huurder gevraagd of zij klachten hebben of juist niet. We willen graag zelf in contact komen met onze huurders om klachten te bespreken. Daarom hebben alle huurders van de flats persoonlijke brieven ontvangen om zich te melden voor 20 april 2024. Een aantal van deze huurders zijn door ons benaderd en bezocht door een medewerker van Woonservice IJsselland voor een eerste inventarisatie. 

Een onafhankelijk deskundig bureau heeft inmiddels de opdracht gekregen om de klachten nader te onderzoeken en advies te geven hoe de klachten aangepakt en verholpen kunnen worden. De huurders die zich gemeld hebben met klachten en een aantal huurders die geen klachten hebben, worden door dit bureau bezocht.  Deze huurders worden vooraf gebeld voor een afspraak en we hopen voor de zomer alle huurders verder te informeren. 

Naar top