Image
30 jun

Vanaf 1 september gaan we weer open

In de Corona tijd hebben wij de RIVM richtlijnen gevolgd. Ons kantoor was daarom gesloten. Nu zijn er gelukkig de nodige versoepelingen.

We bekijken hoe we  u zo goed mogelijk weer van dienst kunnen zijn. Daarbij letten we op de openingstijden van ons kantoor. Maar ook op de mogelijkheden van thuiswerken. Voorlopig willen we nog graag vooraf afspraken maken voor een gesprek op ons kantoor. U kunt dus nog niet bij ons terecht als u geen afspraak hebt gemaakt. Telefonisch blijven we natuurlijk van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 16.00 en de vrijdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur bereikbaar. Ons algemene nummer is 0313-490800. U kunt ons ook een email-bericht sturen via algemeen@stwij.nl.

 

Vanaf 1 september…..

gaat ons kantoor weer open en kunt u zo binnenlopen. We zorgen dat na de vakantieperiode voldoende personeel aanwezig is om u goed te kunnen helpen. Hebt u echter specifieke vragen? Wilt u een gesprek met een bepaalde medewerker? Hebt u een groter probleem dat waarschijnlijk meer tijd vraagt?

Dan is het altijd verstandig om vooraf te bellen en een afspraak met ons te maken. Dat voorkomt een mogelijke teleurstelling en dan weet dat u zeker dat er voldoende tijd voor een gesprek met de juiste medewerker is gepland!