Image
17 jun

Tevredenheidsonderzoek

Alle huurders van Woonservice IJsselland ontvangen half juni een brief over een tevredenheidsonderzoek. Daarin nodigen wij huurders uit om een digitale vragenlijst in te vullen. Bewoners van Grotenhuys en de Maartenshof ontvangen deze lijst op papier.

Uw mening telt

Door mee te doen aan dit onderzoek kunnen onze huurders laten weten hoe tevreden zij zijn. De vragen gaan over onze dienstverlening, wat de huurders belangrijk vinden, de woning en de woonomgeving. Uit de resultaten leren we wat men belangrijk vindt en wat onze huurders van ons en de gehuurde woning Op basis hiervan kunnen we ons beleid aanpassen en onze dienstverlening verbeteren.

Telefonisch

Als er geen vragenlijst is ingevuld kan men vanaf 20 juni gebeld worden door een medewerker van Companen. Gevraagd wordt dan de antwoorden telefonisch te geven. Bij voldoende deelname aan de enquête stopt het bellen. Natuurlijk worden alle gegevens vertrouwelijk en anoniem verwerkt!

VVV cadeaukaart

In augustus worden onder de deelnemers aan het onderzoek 10 VVV cadeaukaarten van € 25,- verloot. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Hopelijk geven veel huurders hun mening over onze dienstverlening en de woning.