Direct naar inhoud
Nieuwe website Entree

Nieuwe website Entree

Vanaf januari zoekt u via de nieuwe website naar een (andere) huurwoning. Deze website maakt het u nog makkelijker om een passende woning te vinden!

Op 2 januari 2018 gaat de nieuwe website op www.entree.nu live. De belangrijkste voordelen van de nieuwe website zijn dat u nog meer woonwensen kunt opgeven. Ook vindt u meer informatie over de woning en over de buurt. De woningen die het beste bij uw woonwensen passen vindt u bovenaan bij het aanbod. Dat maakt het zoeken naar een passende woning een stuk makkelijker!

Met de nieuwe website van Entree kunt u nog beter aangeven waar u naar op zoek bent Dit doet u door het invullen van ‘Mijn WoonWens’. U kunt naast uw wensen over locatie, prijs en type woning, ook meer informatie geven over uw situatie en over de woning waar u naar op zoek bent. Komt er een passende woning vrij, dan kunt u automatisch een e-mail krijgen. De best passende woningen staan bovenaan De volgorde van de woningen is namelijk afgestemd op uw WoonWensen en uw inschrijfgegevens. Onder ‘Aanbod’ staan straks alle vrijkomende huurwoningen. Deze staan vervolgens onder een groene, oranje of rode balk. De woningen onder de groene balk passen precies bij uw basis WoonWensen. Onder de oranje balk staan woningen die niet aan al uw wensen voldoen, maar nog wel passend zijn. Onder de rode balk staan woningen die niet passend zijn, omdat u bijvoorbeeld niet voldoet aan de inkomensgrenzen.

De woningadvertenties hebben straks meer informatie over de woning en de woonomgeving Er is meer informatie over de wijk, de voorzieningen in de buurt en er staan meer foto’s van de woning.

Op de nieuwe website kunt u straks ontvangen e-mails en brieven inzien Ook kunt u zelf uw uittreksel van de gemeente, uw inkomensgegevens of uw verhuurdersverklaring uploaden op de website. De corporatie kan deze dan inzien als zij u een woning aanbiedt. En dat is makkelijker én sneller.

Van 22 december tot en met 1 januari staan er geen woningen op www.entree.nu Ook kunt u uw inschrijfgegevens in deze periode niet aanpassen. Dit komt door de voorbereidingen voor de nieuwe website. Rond de jaarwisseling kan de website helemaal niet bereikbaar zijn. Dit heeft te maken met de overgang van de oude naar de nieuwe website.

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 na 10.00 uur kunt u de nieuwe website bezoeken.
U kunt vanaf dan uw inschrijving activeren, uw gegevens inzien en direct reageren op het nieuwe woningaanbod.
 

Bent u ingeschreven als woningzoekende bij Entree? Dan kunt u straks met uw huidige inschrijfnummer weer inloggen op de website. Uw inschrijfnummer is uw gebruikersnaam. Uw wachtwoord is helaas niet meer geldig. Deze kunt u op de nieuwe website aanvragen via inloggen/ inschrijven en dan ‘wachtwoord aanvragen’. U ontvangt ook een e-mail met een uitleg om uw inschrijving te activeren op de nieuwe website.


De toewijzingsregels blijven gelijk De meeste huurwoningen wijzen de corporaties toe op basis van meettijd. Hoe langer uw meettijd is, des te meer kans u maakt op een woning. Sommige woningen worden via loting toegewezen. Bij loting is meettijd niet van toepassing. Hier verandert dus niets in. 

Naar top