Direct naar inhoud
Hotel National

Hotel National

Dak “Hotel National” geheel vernieuwd In het centrum van de stad aan de Markt en de Roggestraat heeft Woonservice IJsselland 6 zeer bijzondere appartementen. In het oude monumentale “ Hotel National” zijn deze kleine woningen gerealiseerd. Mooier kun je bijna niet wonen in onze oude historische binnenstad.

 

 

Dakrenovatie

Het dak van dit complex was hoognodig aan renovatie toe. Met de aanpak daarvan zijn we in oktober gestart. Ondanks een ingrijpende vernieuwing moest natuurlijk het historische karakter van het gebouw bewaard blijven. In samenwerking met een gespecialiseerde aannemer realiseren wij van een goed en fraai eindresultaat.

 

Bewoners

Alhoewel de bewoners zijn geïnformeerd over de aanpak en de mogelijke overlast die dit met zich zou meebrengen is de impact van de werkzaamheden groter dan we in eerste instantie hadden ingeschat. Met de bewoners gaan we dit verder bespreken. De werkzaamheden zijn voor de Kerst afgerond waarna de huurders weer warm en droog kunnen genieten van hun woning. Van buitenaf ziet het gerestaureerde dak er straks weer prachtig en passend in de historische binnenstad uit.

 

Naar top