Direct naar inhoud
Glasvezelnetwerk in Doesburg

Glasvezelnetwerk in Doesburg

Donderdag 21 oktober gaat de eerste schop de grond in voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Delta Fiber Netwerk gaat het netwerk in Doesburg aanleggen.

Woonservice IJsselland is met hen een “gedoogverklaring’ overeengekomen. Wij staan dus toe dat er een aansluiting in onze woningen wordt gemaakt. Glasvezel vinden wij een positieve ontwikkeling voor de leefbaarheid in onze omgeving. Het heeft  toegevoegde waarde voor onze huurwoningen en maakt deze klaar voor diensten als leren en zorg op afstand.

 

Aanleg in huurwoningen Woonservice IJsselland

Woonservice IJsselland ziet graag dat al haar huurwoningen worden voorzien van een glasvezelaansluiting. Daarom mag Delta Fiber deze ook in uw huurwoning aanleggen. Wij vragen huurders hun medewerking te geven aan de benodigde werkzaamheden. Wilt u dit als huurder niet dan kunt u dat kenbaar maken aan de medewerker van de aannemer die bij u aan de deur komt. Deze is herkenbaar aan zijn kleding met het logo van Delta Fiber Netwerk en kan zich altijd legitimeren met een ID-pas van NKM Network Services. U geeft dus als huurder toestemming voor de realisatie van de glasvezelaansluiting bij u thuis.

 

Abonnement?

De aansluiting is kosteloos en vrijblijvend. Met een glasvezelaansluiting bent u alsnog vrij om een abonnement af te sluiten of niet. Hebt u nog vragen over de aansluiting dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van NKM. Telefonisch zijn zij bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur onder nummer 088-1818191 of via deltafibernetwerk@nkm.nl.

Naar top