Direct naar inhoud
Glasvezel in Doesburg?

Glasvezel in Doesburg?

Glasvezel in Doesburg?

In de maand mei ontvangen alle huishoudens in Doesburg een brief van Delta Fiber Network over de mogelijke aanleg van een glasvezel netwerk in Doesburg. Ook vanuit WIJ (Woonservice IJsselland) is een brief hierover aan onze huurders gestuurd.

Project en Deelname

Het project gaat door als minimaal 25% van de inwoners van Doesburg een abonnement afsluit. Dan wordt de glasvezelaansluiting tot in de woning kosteloos aangelegd. Dit geldt ook voor de huurwoningen van WIJ.

Voor de (toekomst)waarde van onze woningen én voor de huidige en toekomstige huurders is het goed dat er een glasvezelaansluiting in de woningen komt. Gezien het belang hierin van WIJ hebben wij onze medewerking toegezegd. Wij benadrukken echter wel dat de keuze om wel of geen abonnement af te sluiten bij onze huurders zelf ligt.

Aanleg

Als onze huurders geen abonnement af willen sluiten, dan ondervinden zij weinig hinder van de aanleg van de aansluiting. In het belang van de toekomst zouden wij het wel op prijs stellen als onze huurders hun medewerking verlenen om de aansluiting aan te laten leggen. Een abonnement afsluiten is hierbij niet nodig.

Naar top