Image
21 sep

Burendag 2021

Aanstaande zaterdag, 25 september, is het Burendag! Komt u bij ons langs? U kunt zich nog aanmelden om te helpen uw woonomgeving op te knappen via algemeen@stwij.nl

WIJ werkt in de wijk


Wij vroegen u wat er verbeterd kan worden in een straat/buurt. Met mensen en gereedschap gaan we aan de slag samen met huurders. Wij zorgen daarbij ook voor een hapje en een drankje. Helpt u ook uw straat/buurt een stukje mooier te maken? Via ons mailadres: algemeen@stwij.nl geeft u op wat we kunnen doen, waar we aan de slag kunnen en met hoeveel buurtbewoners u helpt. Let op! We beginnen op die plek(ken) waar de meeste buurtbewoners daadwerkelijk met ons samen de handen uit de mouwen willen steken. Hopelijk zien we u ook op 25 september!

Bij WIJ op de koffie
Van 10.00 tot 14.00 staat de deur van ons kantoor op de Linie 1 open. We vertellen u in grote lijnen wat we allemaal doen en natuurlijk kunt u met alle vragen bij ons terecht. We zorgen daarbij voor een kopje koffie/thee met wat lekkers. Altijd al een keer bij ons binnen willen lopen? Nieuwsgierig naar wat een woningcorporatie allemaal doet? Vragen over onze plannen of misschien uw verhuisplannen? Loop zaterdag 25 september bij ons binnen.

WIJ laat u een nieuwe duurzame woning zien
Wij zijn trots op onze nieuwe duurzame woningen in de wijk de Ooi. Eind dit jaar ontvangen de huurders van de nieuwbouwwoningen in de Vuurdoornstraat de sleutels. Komt u op 25 september eerst een kijkje nemen? U ziet dan hoe een warmtepomp werkt, hoe de zonnepanelen warmte omvormen naar elektra en natuurlijk zien hoe mooi ze zijn. Bij een aantal woningen in de Vuurdoornstraat staan wij op 25 september van 10.00 tot 14.00 uur voor u klaar.