Image

Van Tuyllplein 29

Van Tuyllplein 29 6982 CN Doesburg Koopsom € 195.000,- k.k.

LET OP. Leest u alstublieft eerst de gehele tekst.
Tot en met 22 september 2021 kunnen UITSLUITEND huidige huurders, die nú een woning huren van Stichting Woonservice IJsselland te Doesburg, reageren om in aanmerking voor deze woning te komen. Bij voorkeur reageert u per mail onder vermelding van uw naam en huidige adres. U dient uw huidige woning leeg achter te laten.

Bent u geen huurder van Stichting Woonservice IJsselland Doesburg, maar hebt u toch belangstelling, reageert u dan uitsluitend per mail naar de makelaar, onder vermelding van uw huidige adres, dan komt u op de wachtlijst. Indien de woning nog niet is verkocht, krijgt u na 29 september 2021 vanzelf bericht. Hoort u niets, dan is de woning verkocht.

Beschrijving woning:
Ruime woning, aan mooi en rustig plantsoen gelegen. Met tuin, gelegen op het zuidoosten, grote schuur en achteruitgang.
Indeling: hal, betegeld toilet met fonteintje, trapopgang, ruime provisiekast. Lichte woonkamer van 32 m2, dichte keuken met keukenblok. Op de eerste verdieping drie slaapkamers waarvan één met wastafel. Lichte betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Vaste trap naar de tweede verdieping met goede stahoogte en mogelijkheid van vierde slaapkamer.

Bouwjaar 1967, woonoppervlakte 110 m2, overige inpandige ruimte (zolder) 21 m2, perceeloppervlakte 172 m2, inhoud 437 m3. De CV-HR combiketel van merk Atag 244-C-CW4 is van 2011. Energielabel C en mechanische afzuiging. Het huis is geheel voorzien van kunststof kozijnen en rabatdelen waardoor weinig onderhoud, en gedeeltelijk dubbele beglazing.

Er is voldoende parkeergelegenheid.
Basisschool en kleinschalig winkelcentrum zijn dichtbij. Het historisch centrum van Doesburg is goed bereikbaar
De genoemde prijs is een vastgestelde koopsom.

Gunning is te allen tijde voorbehouden aan Woonservice IJsselland. Bij gunning aan een huidige huurder dient de kandidaat een huurwoning leeg achter te laten. Dit houdt in dat een huuropzegging moet zijn ingediend en bevestigd. Bij meerdere gelijkwaardige kandidaten wordt door de notaris geloot.
Zelfbewoningsplicht: De eigenaar is verplicht, de woning te allen tijde zelf te bewonen. Bij toekomstige doorverkoop geldt deze zelfbewoningsplicht ook voor de opvolgende eigenaar/eigenaren.
Er is een projectnotaris aangewezen door verkoper. De kosten zijn voor de koper.

Zie de website van de makelaar voor verdere informatie:

https://www.reindersregiomakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/doesburg/koop/huis-5797662-Van-Tuyllplein-29/